RRSPORT.CO.UK

    Forum   Gallery   Shop   Sponsors
Home > Faults & Fixes > 2013 l320 steering Column Stopped Working
Post Reply  Down to end
Page 1 of 1
 
Jim D



Member Since: 28 Aug 2020
Location: Chester
Posts: 1

United Kingdom 2013 Range Rover Sport SDV6 HSE Santorini Black
2013 l320 steering Column Stopped Working

Hi all,

My electric steering column has stopped working all together. I have checked every single fuse in the boxes and even replaced the memory module under the drivers seat as, after looking at a wiring diagram it all seems to go through this but still no joy. I know that the full fats suffer from column issues but this doesn’t seem to be the case on sports? Everything else on that circuit works fine I.e the seats, Mirrors etc and when you try to move the column via the switch whilst moving positions it cuts the seat movement out like it’s supposed to. Has anyone got any ideas as I’m loosing the will with it and I can’t see it being both motors at fault (tilt and tele?) I attempted to carry out a seat calibration using a decent scanner but it failed and didn’t say why, is there anything within the seat that could fail and prohibit the steering wheel movement?

Any help or suggestions appreciated, despite reaching for hours I haven’t found anything to do with this issue on the sports.

Post #618065 Tue Oct 12 2021 8:04pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Post Reply  Back to top
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour

Jump to  
Previous Topic | Next Topic >
Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Site Copyright © 2005-2021 Futuranet Ltd & Martin Lewis
RRSPORT.CO.UK RSS Feed - All Forums

Switch to Mobile site