RRSPORT.CO.UK

    Forum   Gallery   Shop   Sponsors
Home > Technical > Sensors failure - Hawkeye result
Post Reply  Down to end
Page 1 of 1
 
ksorensen



Member Since: 22 Feb 2017
Location: denmark
Posts: 6

Denmark 2007 Range Rover Sport TDV6 HSE Santorini Black
Sensors failure - Hawkeye result

My P sensors stopped working and my Hawkeye tester came up with this result, is it the sensors that are failing or the power to the sensors?







Post #544422 Sun Dec 31 2017 1:07am
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
Andy K



Member Since: 18 Sep 2015
Location: GL
Posts: 1790

England 2005 Range Rover Sport TDV6 HSE Rimini Red

Could be short behind the bumpers

Or a sensor.

If you have no luck. Disconnect front bumper loom.
Clear codes.
Put car in gear
Park brake off.
Then rescan codes and see what u now have.

Post #544424 Sun Dec 31 2017 7:06am
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
ksorensen



Member Since: 22 Feb 2017
Location: denmark
Posts: 6

Denmark 2007 Range Rover Sport TDV6 HSE Santorini Black

thanks for your reply - I will try remove the bumper next weekend

Post #544516 Mon Jan 01 2018 4:19pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Post Reply  Back to top
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour

Jump to  
Previous Topic | Next Topic >
Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Site Copyright © 2005-2018 Futuranet Ltd & Martin Lewis
RRSPORT.CO.UK RSS Feed - All Forums

Switch to Mobile site