RRSPORT.CO.UK

    Forum   Gallery   Shop   Sponsors
Home > Technical > Lost communication with suspension control module B
Post Reply  Down to end
Page 1 of 1
 
shortty



Member Since: 26 May 2016
Location: West Midlands
Posts: 8

United Kingdom 
Lost communication with suspension control module B

Hi Guys,
Got a peculiar problem with a MY10 RRS. Code scan error U0139 Lost communication with suspension control module B. I can raise and lower the car as normal and it does all the right things like bring the height back to NORMAL is driven too fast in extended mode or access mode. I can calibrate the ride height (it was out by 15mm on NSR)

If I try to access the Active Damping Control module, my Verus Pro says it can't communicate with it.

However, if I try using one of the suspension programs like SNOW, I get the message SPECIAL PROGRAMS NOT AVAILABLE. No other warning lights or indications that anything is wrong.

I have to say that when driving, the car feels very light and slightly wobbly.

The only other thing is that the air pumps seems to take longer than normal to pump up the pressure, but must be working as I can raise/lower the car.

Post #539705 Mon Oct 30 2017 3:03pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Post Reply  Back to top
Page 1 of 1
All times are GMT

Jump to  
Previous Topic | Next Topic >
Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Site Copyright © 2005-2017 Futuranet Ltd & Martin Lewis
RRSPORT.CO.UK RSS Feed - All Forums

Switch to Mobile site